Feltámad a blog!!!

2009.10.27. 01:20

Nos nem tudom van-e egyáltalán olvasóm, de ha van(nak), akkor neki(k) üzenem:

Az utóbbi 3 hónapos hanyagolásnak vége. Mostantól megpróbálok minden filmet kivesézni, amit láttam, ha minden jól megy ez akár heti 2-3 film is lehet (ha meg nagyon hideg tél lesz, akár több is :))

Szóval úgy is indult ez a blog, hogy minden általam látott filmet értékelem, azonban hol időhiány, hol lustaság miatt ez sajnos elmaradt.

Sőt akár segítséget is elfogadok: ha úgy gondolod egész jó kritikát írtál egy filmről (vagy sorozatról stb), akkor azt várom a mitlattamma@gmail.com címre. Túl nagy kötöttségek nincsenek, csak amit a józan ész diktál: érthető, jó helyesírású kritika legyen, ha valamit állítasz azért indokold meg. A szubjektívitás jellemző lesz a döntésemre is, szóval ha valamit küldesz, még nem biztos, hogy felkerül, de ha nem, azt igyekszem megindokolni.

Remélhetőleg most már meg tudok felelni a saját magam által támasztott elvárásoknak. Nekifutok újra.

Szerző: Stepler

1 komment

Címkék: hír info

A bejegyzés trackback címe:

https://mitlattamma.blog.hu/api/trackback/id/tr854801389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása